Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már

Árnyékolástechnika: sokaknak a nap, illetve a hő elleni védelem jut eszébe, pedig az árnyékolásvédelem nem csak a hő hanem a hideg elleni védelem megfelelő eszköze. Manapság mikor az energia árak elszaladtak, a megfelelő árnyékolásvédelmi technológia megválasztása, esetén a téli hónapokban érezhetően csökkenthető a lakás, családiház felfűttésére szánt összeg. Télen a fűtési energia visszatartását az egyre jobb tulajdonságokkal rendelkező épületszerkezetek biztosítják, de kiegészítő eszközként a redőnyök, reluxák is segítenek a falakon belül tartani a meleget. Az árnyékolásról itt olvashat részletesen. Valamint további árnyékolástechnikai leírást itt olvashat.

Árnyékolástechnika esetén el kell különíteni a belső és külső árnyékolókat..

 

Miért döntsünk a napellenzők mellett?

Napellenző felszerelve
A napellenzők hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. A különböző napellenző típusok igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.
Kimondottan a nap elleni védelmet szolgálják, mint külső árnyékoló. Bármilyen falfelületre vagy tartóoszlopra felszerelhető napellenző, mely kategóriájában a könnyű elegáns, de ugyanakkor nagy mérethatárok között gyártható típust testesíti meg. Mindez elérhető áron, kiváló minőségben hosszú élettartammal. Az Euroker Kft napellenzők tekintetében, mint típus mind színválaszték tekintetében széles palettával áll rendelkezésükre. Napellenzőkről itt olvashat.
 

Napellenzők  típusok: Basic, Basic New, Cassette, Compact, Extra, Full, Full-Cassette, Giant, Giant Plus, Maxi, Mini, Mono, Practic, Roll-Shade, Shadow, Sunset, Swiss, Umbroll Basic, Umbroll Shadow

 

Miért döntsünk a redőny mellett?

Redőny tetőtérbe - Miért döntsünk a redőny mellett? A redőny előnyei

A legjobban elterjedt külső árnyékoló, mely, mint hő, mint hideg elleni védelmet nyújt, valamint egy lehúzott állapotban lévő reluxa, biztonságtechnikai eszközként is funkcionál. A redőnyt sötétítő, hőszigetelő és biztonsági eszközként használjuk, mely a házunk külső arculatát is szebbé, komfortosabbá teheti. Készülhet műanyagból, alumíniumból és fából.
A redőnyszekrény készülhet festett vaslemezből és alumíniumból, valamint vakolható kivitelben is mindkét anyagból. Mozgatása lehet gurtnis, zsinóros, és motoros. Motoros működtetés esetén lehetőség van fényérzékelő szenzor beépítésére, valamint a magasabb kényelmi szempontok elérése érdekében távirányítású működtetésre. Készülhet még mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt is és tőle függetlenül is mozgatható.

Redőny – típusok:

Külső tokos redőny, Vakolható tokos redőny, Ráépített tokos redőny (belsőtokos redőny), Szúnyoghálóval kombinált redőny

Redőnyeink leírás
Redőny árlista

 

Általunk forgalmazott és szerelt árnyékolástechnikai termékek:

Redőny

Műanyag, fa , alumínium kivitelben, vakolható tokos redőnyök. Vállaljuk redőnyök javítását, tervezését.

Reluxa, Roletta, Napellenző

Fix, rolós, nyitható valamint redőnnyel egybeépíthető üvegszálas szúnyoghálók rendszerét kínáljuk műanyag és alumínium profilok alkalmazásával. Napellenző széles választékban, különféle kivitelben.

Harmonikaajtó, térelválasztó

Standard és egyedi méretek alapján rendelhetők

Szalagfüggöny

Szalagfüggönyeink a lakások, irodák, kiállítótermek egyenes, ferde és íves felületeinek árnyékolására, valamint térelválasztásra egyaránt alkalmasak. A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a széles lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. A lamellák átlapolásával, egy mozdulattal kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket.többféle anyagból, különböző színekből , egyenes, akár ferde síkú felületekre is készítünk szalagfüggöny.