ARANYTÖLGY | Műanyag ablakok és ajtók

ARANYTÖLGY MŰANYAG ABLAK ÉS AJTÓ

Aranytölgy műanyag ablak és bejárati ajtó.

Színes műanyag nyílászárók – Prémium kivitelű műanyag ablak

A RAL színskála egy Európában széles körben elfogadott és alkalmazott, különböző színekből összeállított rendszer.

A RAL színskála vagy a “RAL-színek” a RAL Színügyi Intézet által létrehozott speciális skála, amely a különböző festék-, por-, lakk-, műanyag- stb. színek megjelenítésére szolgál.

Aranytölgy műanyag ablak

Az aranytölgy rendkívül sokoldalú szín, amely nagyon jól utánozza a természetes fát. Modern, ipari és hagyományos enteriőrökhöz egyaránt illeszkedik, rusztikus vagy vidéki jelleggel.

Univerzálisságának és fa textúrájának köszönhető, hogy az aranytölgy színt oly gyakran faszerű furnérként választják. A barna és a tejcsokoládé meleg árnyalata kiemeli a tölgy időtlen mintáját, tiszta, háromdimenziós szerkezettel.

Az aranytölgy ablakok nagyon jól passzolnak a fából készült bútorokhoz, különösen a sötétebbekhez. Jól harmonizálnak a fapadlóval vagy a bőr vagy kárpitozott bútorok fa kiegészítőivel, például kanapékkal vagy fotelekkel.

Az aranytölgy színű ablakok kiválasztásakor érdemes a bejárati ajtót is ebben a színben kipróbálni. Egy ilyen készlet minden bizonnyal stílust és osztályt ad az épületnek.

A faszerű színek palettája nagyon gazdag. Ha az aranytölgy nem egyezik az építész és a lakberendező szándékaival , akkor talán jobb választás lenne a winchester , vagy a dió ? És ez csak néhány a választható lehetőségek közül!

Aranytölgy műanyag ablak és bejárati ajtó.
No tags for this post.
Tags: