Alumínium ajtók

Alumínium ajtók 

Egy modern alumínium rendszer, amely a belső fejlődés építészeti elemeit képezi.

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már
ÉS, ha tőlünk rendelsz nyílászárót TESLA élményautózás is kaphatsz – részletek itt.

Mit kell tudni egy Alumínium ajtóról?

Alumínium ajtó bejárati ajtó jó választás – neked!: Az alumínium könnyű, erős, korrózióálló és könnyen karbantartható – hosszú élettartamú anyag.  Hamar rájön, hogy az alumínium bejárati ajtóknak számos előnye van a PVC vagy a fa bejárati ajtókhoz képest.Mit kell tudni egy Alumínium ajtóról?  Modern Alumínium ajtó modellek:

Rendkívüli hőszigetelés: Bejárati ajtói rendkívüli hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Mindkét oldalon 85 mm vastag, három kerületi tömítés és három ablakvédő üveg (U-érték 0,5 W / m2K), megtakarítást és kényelmet biztosít otthonában.

Garantált hosszú élettartam: Az alumínium bejárati ajtók rendkívül ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek. Az alumínium ajtók a kiválasztott színben festettek por alakban, és még évek múlva még mindig újak. A későbbi átfestésre nincs szükség.

Környezetbarát: Minden felhasznált anyag újrahasznosított és környezetbarát, hosszú élettartamú. 

A legmagasabb fokú biztonság: A kiválasztott anyagok tömörsége miatt a profilok és levelek átlag feletti vastagsága, a külső rozetta és a hárompontos retesz zárása miatt az ajtó gyakorlatilag betörésbiztos a betolakodókkal szemben. 

MB-45 Alumínium ajtó

Jellemzői és Előnyei

 • Minimális karbantartási igény, valamint hosszú élettartam.
 • A rendszer lehetővé teszi egy vagy két üveg csomagok alkalmazását.
 • A tömörséget a szintetikus EPDM gumi speciális tömítései biztosítják.
 • Az ajánlatban az ajtók alacsony küszöbértékkel vagy anélkül állnak rendelkezésre.

MB-45 Alumínium ajtó Profil:  Alumínium profil 45 mm (váz) és 45 mm (szárny) beépítési mélységgel.MB-45 Alumínium ajtó Profil:  Alumínium profil 45 mm (váz) és 45 mm (szárny) beépítési mélységgel.

 

MB-70 Alumínium ajtó

Jellemzői és Előnyei

 • A rendszerprofilok három kamrájú szerkezettel rendelkeznek, 70 mm-es szerkezeti mélységgel.
 • Az ug = 0,5 W/(m2K) vagy négy üveg kripton Ug = 0,3 W/(m2K).
 • Poliamidból készült hőleadással, amelyet üvegszállal megerősítettek és különleges betétek, amelyek szigetelik a szekció belsejét.
 • Üveg csomagok 50 mm vastagságig kapható.
 • A kiváló minőségű alumínium profilok ellenállnak az időjárási viszonyok káros hatásainak.

MB-70 Alumínium ajtó profil Profil:  Három kamrájú szerkezettel rendelkezik, 70 mm-es szerkezeti mélységgel.MB-70 Alumínium ajtó Profil:  Három kamrájú szerkezettel rendelkezik, 70 mm-es szerkezeti mélységgel.

 

MB-70HI Alumínium ajtó

Jellemzői és Előnyei

MB-70HI Alumínium ajtó profil Profil: Három kamrájú szerkezettel rendelkezik, 70 mm-es szerkezeti mélységgel.MB-70HI Alumínium ajtó Profil: Három kamrájú szerkezettel rendelkezik, 70 mm-es szerkezeti mélységgel.

 

MB-78EI Tűzvédelmi ajtó

Jellemzői és Előnyei

 • Az MB-78EI rendszerszerkezet alapja a hőszigetelt termikus alumínium profilok 78 mm mélységű.
 • Rendszer hőszigetelt alumínium profiljainak alapja 78 mm.
 • 1-szárnyú ajtók szélessége: 1100 mm-ig.
 • 2 szárnyú ajtók szélessége: 2125 mm-ig.
 • Nagyon jó hangszigetelés – akár 40 dB.
 • A széles színválaszték lehetővé teszi a belső és külső megoldások különböző elrendezését.

MB-78EI Tűzvédelmi ajtó profil Profil: Háromkamrás alumínium profil 78 mm szerkezeti mélységgel, hőhíddal, 34 mm szélességgel. MB-78EI Tűzvédelmi ajtó Profil: Háromkamrás alumínium profil 78 mm szerkezeti mélységgel, hőhíddal, 34 mm szélességgel. 

MB-86SI Alumínium ajtó

 

Jellemzői és Előnyei

 • A rendszerprofilok három kamrájú szerkezettel rendelkeznek, az ajtó 77 mm-es szerkezeti mélységével, és hőszigetelt üvegszál erősítéssel.
 • Szabványos Ug-1,0 W / (m 2 K) hőátadási együtthatójú egykamrás üvegcsomag. A három üvegből álló csomag U=0,5W/(m2K) együtthatóval vagy egy kriptonnal és U=0,3W/(m2K) töltött négy üvegcsomaggal.
 • A profil alakja lehetővé teszi a vékony és tartós ablakok és ajtók építését.
 • A tömörséget a kétkomponensű EPDM szintetikus gumiból készült különleges tömítések alkalmazásával biztosítják: tömör és cellás, ami a kitermelés évekig tartó öregedéssel.
 • A töltőanyag vastagságának széles választéka garantálja a szabványos és nem szabványos szemüvegek alkalmazását.

MB-86SI Alumínium ajtó profil Profil: A rendszerprofilok három kamrájú szerkezettel rendelkeznek, az ajtó 77 mm-es szerkezeti mélységével, és hőszigetelt üvegszál erősítéssel.MB-86SI Alumínium ajtó Profil: A rendszerprofilok három kamrájú szerkezettel rendelkeznek, az ajtó 77 mm-es szerkezeti mélységével, és hőszigetelt üvegszál erősítéssel.

 

Modern Alumínium ajtó modellek:

Mit kell tudni egy Alumínium ajtóról?  Modern Alumínium ajtó modellek:

 

Az alumínium nyílászárók nem rozsdásodnak meg vagy elszíneződnek. Ezért a karbantartása gyors, egyszerű és olcsó. És a jó hír az, hogy általában csak évente kétszer kell tisztítani őket .

Az alumínium előnyei bőségesek. Ez az anyag lehetővé teszi a teljesítmény és az esztétika kombinálását. Így sok lakástulajdonos számára az alumínium nyílászárók számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fa vagy uPVC felett.

Tapasztalat és hagyomány
Több mint 20 éves tapasztalat a kiváló minőségű termékek előállításában, beleértve a teljes ellenőrzést az A-tól Z-ig gyártott ablakok minden szakaszában.