Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Kültéri biztonsági ajtók

Bejárati ajtó nagas színvonalú ajtószerelvények garantálják a magas biztonsági szintet. Elegáns design, amely megfelel a jelenlegi építészeti trendeknek. Lehetőség van különböző formák és minták széles választékának kiválasztására, amelyek egyedi karaktert hoznak létre. Alacsony küszöbérték alkalmazása, amely biztosítja a kényelmes felhasználást.

Acél biztonsági ajtók: Gyenge pontja, hogy nagyon jól vezeti a hőt, illetve a keret és a küszöb kialakítására általában nem figyelnek a gyártók, így hőhidak keletkeznek, ami hideg teleken párásodáshoz vezethet. A másik probléma a felületkezelés (elsősorban a festett felületeknél) hólyagosodása és lepattogzása.

Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Panel-szerkezetű biztonsági ajtók: Rendelkezik az acél ajtók minden jó tulajdonságával, a dekoratív borítás azonban nem integráns része az acéllemeznek, hanem cserélhető panel. Ez növeli az ajtó szigetelőképességét, és lehetővé teszi, hogy a két oldal eltérő színű legyen.

Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Az acél bejárati ajtók anyaga és szerkezeti kialakítása révén a legmasszívabb szerkezetű bejárati ajtók. A fizikai, kémiai és mechanikai ráhatásokkal szemben rendkívül magas ellenálló képességgel bírnak, ami révén ezeket a bejárati ajtókat tartja a szakma a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak. További előnye a tűzgátlási tulajdonsága, valamint, hogy hosszú távon képes megtartani alakját, nem deformálódik. Hátránya hő híd védelem miatt a speciális technológiai igény, a megfelelő hő- és hangszigetelés biztosítására. Léteznek a különböző anyagok kombinálásával gyártott acél bejárati biztonsági ajtók, mint például a faborítással rendelkező acél szerkezetű bejárati ajtók. Ezek előnye, hogy egyesítik mindkét anyag előnyeit, ezáltal biztonságosak, jó hő- és hangszigetelő képességűek és rendkívül széles szín- és mintaválasztékkal rendelkeznek. Ezen felül az ajtók üvegbetétekkel is díszíthetőek, ami tovább javíthatja 

Acél-szerkezetű modellek:

NTT Revo 75, Gerda TT Optima, NTT Revo 60

Acél bejárati ajtó előnye és hátránya

Biztonsági ajtók panellakásokba, panelba!

A HiSec biztonsági ajtóiba még a legfelkészültebb betörőknek is beletörik a bicskájuk, ugyanis számtalan beépített védelmi technológia gondoskodik családja és otthona biztonságáról.

Biztonsági acél bejárati ajtó - Lépcsőházi biztonsági ajtó

No tags for this post.
Tags: