Ablakpárkányok

Miért érdemes az Euroker Kft-t választani?
– megbízhatóak vagyunk
– precízek vagyunk
– több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk
– több mint 1000 nyílászárót beszereltünk már

Műanyag párkányAblakpárkányok Műanyag párkány

A műanyag párkány kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállóság, nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenállóképesség, hosszú élettartamot biztosítanak. Ezen túlmenően nagyon könnyen gondozható, nem kényes, könnyen és gyorsan beépíthető. Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületek esetén egyaránt.

Alumínium párkány

Kültéri alumínium párkányaink húzott szerkezetűek, extrudált kivitelűek, ezáltaAblakpárkányok Alumínium párkányl rendkívül erős, kiváló minőségben készülnek. Minimális hőmozgásának köszönhetően akár 6 méter hosszúságban is beépíthetőek diletációs kiképzés nélkül. Ezen külső ablakpárkány színterezett felületkezeléssel készül ezért jó az ellenálló képessége a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet az első és a hátsó hajlítások biztosítják.

Ablakpárkány méretválaszték:

  • 20×150 mm
  • 20×200 mm
  • 20×300 mm
  • 20×250 mm
  • 20×350 mm

(mélységet helyszínen méretre vágjuk)

Ablakpárkány szín választék:

Ablakpárkány szín választék:

Műanyag ablakpárkány végzáró:

Műanyag ablakpárkány végzáró:Műanyag ablakpárkány végzáró: 

A műanyag párkányaink végzárói párban vannak, két oldalas kivitelűek.

Az ablakpárkányokkal sokan nem törődnek, pedig igen fontos szerepet töltenek be az otthon védelmében. Külső és beltéri változataik is egyaránt hasznosak, így érdemes jó minőségű ablakpárkányokat választani az új ablakokhoz. 

Az ablakpárkányok előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy megvédik az ablak két oldalán a csupasz falszerkezetet a különféle csapadékoktól. Ezáltal a fal belseje nem nedvesedik át, a falunk nem válik nyirkossá és nem telepedik meg rajta az egészségre káros és esztétikailag is kifogásolható feketepenész. Ablakpárkány nélkül a lakás vagy ház belső terében keletkező pára és a fal nedvessége remek táptalajt kínál ezeknek a gombáknak, amik légúti megbetegedésekhez is vezethetnek. 

A beltéren elhelyezett ablakpárkányok emellett összhangot teremtenek otthonunkban. Mutatósak, hiszen az ablakkerethez és a lakásbelsőhöz megfelelően választhatjuk ki számos variációból a nekünk megfelelőt.