Műanyag ablak, ajtó, nyílászárók cseréje

Üdvözlöm az Euroker kft honlapján

<Aluplast Ideal>

Az aluplast és a BASF együttesen van jelen az új, energiahatékony ablakkeret profil hőre lágyuló megerősítésében. Jelenleg a műanyag ablakokegyik legjobb kombinációja a hőszigetelés és a költséghatékonyságra vonatkozó ablakrendszerek piacán. Az aluplast csoport az egyik legnagyobb és leginnovatívabb nemzetközi műanyag ablak rendszerek gyártója. Ma, ez a márka harmadik helyen áll a márka európai összehasonlítást és a hetedik a világon műanyag ablakok teintetében.

A BASF a világ vezető vegyipari vállalata: A Chemical Company. Mint megbízható partner gyakorlatilag minden iparág, a BASF nagy értékű termékek és intelligens rendszer megoldások segítségével az ügyfelek még nagyobb sikereket könyvelhetnek el. A BASF új technológiákat fejleszt, és használja őket, hogy az a jövő kihívásainak és a nyílt, újabb piaci lehetőségeket. Egyesíti a gazdasági sikert a környezetvédelemmel és a társadalmi felelősséggel egy energiatakarékos világ létrejöttében.

Aluplast - BSAF technológia

 

A német műanyag ablakrendszer gyártója az aluplast elkészített egy ablakot, mely rendszer kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint költség hatékony, köszönhetően egy változatának az Ultradur ® High Speed (PBT) ablaknak, amely a BASF-el közössen kifejlesztett e vállalati egyesülésben. Ez glassfiber-erősítésű, hőre lágyuló műanyag helyettesíti az acélt, hogy az általában használt ablakkeret profiloknál van, ezáltal sokkal jobb hőszigetelő tulajdonságok megváltoztatása nélkül a mechanikai tulajdonságai is kiválóak legyettek ezeknél a műanyag ablakoknak. Az új profilok nem csak az  időigényes és költséges munka lépéseket veszi le az ablak gyártóról, hanem a súlya 60 százalékkal kisebb, mint elődeinek amik fémet tartalmaztak.
A technológiának köszönhetően a hőszigetelősége javult közel 20 százalékkal - köszönhetően a műanyag kereteknek.

Aluplast Ideal, Alulast Ideal 2000, Alulast Ideal 4000, Alulast Ideal 7000, Alulast Ideal 4000, ablakcsere, ablakcsere, Aluplast Ideal, Alulast Ideal 2000, Alulast Ideal 4000, műanyag ablak, aluplast, Alulast Ideal 4000, ablakcsere, ablakcsere, Aluplast Ideal, Alulast Ideal 2000, Alulast Ideal 4000, Alulast Ideal 4000, ablakcsere, ablakcsere, Aluplast Ideal, Alulast Ideal 2000, Alulast Ideal 4000,

PBT fém helyett: könnyű, szilárd és biztonságosan rögzített

 

A rendkívüli mechanikai tulajdonságoknak köszönhetően széles hőmérséklettartományban, a méretbeli stabilitását és az alacsony tágulási együtthatóját jól megörzi, ez a műanyag ablakkeret nagyon jól alkalmazható használt ablakkeretek leváltására, ablakcserére bontás nélkül, Az Ultradur szalagok optimálisan helyezkedik el és fixen rögzített, a műanyag profilok segítségével. Az ablakkeret profiloknak 60 százalékkal könnyebb a súlya, ami a szállítást és a könnyebb beszerelést is elősegíti.