Műanyag Ablakcsere akció!

Műanyag Ablakcsere AKCIÓ

Műanyag Ablakcsere akció! Modern Horizont PS műanyag ablakok 50%-os kedvezménnyel az ország területén bárhol kiszállítva és beszerelve.

A HORIZONT PS® penta plus már a 4. profilgeneráció, és az elődjeidhez képest sokkal több műszaki fejlesztést kínál. AHORIZONT PS ® penta plus profilrendszer talán legkiemelkedőbb tulajdonsága közé tartozik a U f = 1,08 W.m -2 . K -1. hőátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedőbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális hőátbocsájtásra az egész ablakon.

A merevítő az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hőmérséklettel. A tok beépítési mélysége 75 mm a szárnyé 80 mm. A modern kivitelezés az szárnynál megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet.
A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelel merevítők használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyű használatát.

A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. AHORIZONT PS® penta plus profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalékanyag hozzáadása nélkül.

A rendszer magasan variábilis és lehetővé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm – től 40 mm-ig. Ez a lehetőség kihasználható a magas hőszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedő igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a színes és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külső részére. A belső oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része.

Ablakcsere – Műanyag Ablak Gyártás És Beszerelés

Műanyag Ablakcsere AKCIÓ! Nem számít, mit nézel a következő harminc évben. Mennyit fog fizetni a fűtésért gázért vagy villanyért? Mit fogsz hallani az utcáról? Nincs ok arra, hogy ne akarjunk csúcskategóriás műanyag ablakokat. Kérjen kedvezményt az Ön otthonára szabottan. A tökéletes hőszigetelés a modern ház feltételei közé tartozik. A fő profilok konstrukciós mélysége 75mm, ami a profilt a legjobbak közé sorolja. Az ablak szerkezet hőátáramlás együtthatója 1.08 W.m-2.K-1 . A megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését.

Ablakcsere akció! Ablakcsere - Műanyag Ablak Gyártás És Beszerelés
Ablakcsere akció! Ablakcsere – Műanyag Ablak Gyártás És Beszerelés

Színek és dekorok
A műanyag ablakok végső megjelenésének eléréséhez használt színes fóliák színtartók és rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben . Rendelhető egyoldalas színezés (utcára színes fólia, szobába fehér műanyag) vagy kétoldalas színezés.

Üvegezés
Az üvegbetét képezi az egyes ablakok legnagyobb felületét. Emiatt az üveg az első helyen áll hő- és hangszigetelésben tulajdonságainak köszönhetően. A globális trendeknek megfelelően a műanyag ablakok üvegezését három változatban kínáljuk: dupla üvegezés, háromrétegű vagy dupla üvegezés.

Miért Válasszon Minket?

Szaktanácsadás – Munkatársunk azon forgalmazott nyílászáró típusokat, amelyek a megfelelő paraméterekkel rendelkeznek és megfelelnek az igényeknek és Önnek ideális az árfekvése.
Felmérés – Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő típust és funkciót az új nyílászárókat illetően, úgy munkatársunk felméri a gyártáshoz a szükséges méreteket.
Gyártás –  A gyártás nagyjából 10 munkanapot vesz igénybe, amennyiben nem különleges, egyedi formát, vagy méretet választ a megrendelő.
Bontás, Beépítés – A legyártott nyílászárókat a helyszínre szállítjuk. A régi nyílászárók bontása után beépítjük az új ablakot, párkányt, igény esetén redőnyöket. Takarítás és számlázás végeztével elköszönünk.
Tesla élményautózás!

Műanyag ablak műszaki tulajdonságai:

Légkamrák száma: 7
Ablaktok: 75mm
Ablakszárny: 80mm
Üvegezés: 2 ill. 3 rétegű üvegezés
Üvegtípus: 4-16-4 Low-e +Argon, Ug=1,0 W/m2K üvegezés / 4-14-4-14-4 Ug=0,6

Hőszigetelés: Uw=0,83 W/m2K
Hangszigetelése: Rw=46 dB
Gumitömítés: körbefutó, szürke gumitömítés
Vasalatok: Maco Multi-Matic
Merevítés: horganyzott idomacél
Szín: fehér, arany tölgy, sötét tölgy, dió, cseresznye, Antaracit
Minden profil ólommentes anyagból készül.

– Fehér színű műanyag ablakok
– Egy oldalán színes műanyag ablakok
– Két oldalán színes műanyag ablakok
– Egyedi, lekerekített forma, az igényesebb ízlést is kielégíti.
– Ellenáll a szennyeződéseknek és a környezeti hatásoknak, könnyen tisztítható.
– Torzításmentes 3 rétegű üveg, 40-mm-es vastagságban dupla argongáz töltéssel.
– A kiváló minőségű PVC makulátlan fehérséget és briliáns csillogást ad a profiloknak.
– Egészséges és környezetbarát ólommentes profil.
– Az átlagosnál szélesebb 75/80 mm beépítési mélységű ”A” kategóriás 7 kamrás profil, vízvetős szárnykialakítással csendet és meleget biztosít az Ön otthonában.
– A stabil, erős konstrukció a megfelelően kiválasztott vasalattal és üvegezéssel párosítva az Ön és szeretteinek biztonságát nyújtja.
– A 7 kamrás felépítés kiváló hőszigetelési paramétereket biztosít.
– A 75/80 mm-es beépítési mélység 15%-al több mint a piacon lévő rendszerek többsége.
– A fokozott merevség nagyobb szabadságot biztosít az ablakkonstrukciók tervezésével.
– A 3 rétegű alap 40 mm-es üvegszélességénél, dupla argongázzal Ug=0,65 W/m2K együtthatójú üvegezés alkalmazása esetén a fűtési költségek akár 20%-a is megtakarítható.
– 3 rétegű üveg esetén az Uw=0,87 W/m2K értéket biztosít.
– A megfelelő szigetelést az EPDM-ből készült szürke tömítések biztosítják.
– Alap vízvetős szárnykialakítású profil gazdag felszereltségű (emelésrásegítővel, hibásműködésgátlóval, résszellőztető funkcióval).
– A márkás alapbiztonsági vasalat a kényelmes működtetést és a magas fokú biztonságot garantálja.

Az üvegszerkezet felépítése

Műanyag Ablak 2 Rétegű Üveggel

 

Műanyag Ablak 3 Rétegű Üveggel

3reteguablakuveg_ablakakcio_ablakuveg_2reteguuveg_muanyagablakuveg_thermouveg

Legnépszerűbb szín-választások!

Hőszigetelt üvegek

Két- és háromrétegű hőszigetelt üvegek
Műanyag és alumínium nyílászáróink kétrétegű és háromrétegű üvegezéssel egyaránt rendelhetők. E két kifejezés hallatán nem kell bonyolult dologra gondolni. Mint ahogy nevük is jelzi a kétrétegű üvegezés esetén két, a háromrétegű üvegezés esetén három üveglapból tevődik össze az üvegszerkezet. A hőszigetelt üvegek lágyfém bevonattal készülnek ennek köszönhetően az üveglapok kiváló hőszigeteléssel bírnak. Hőszigetelő tulajdonságukat az üveglapok közötti légrések, a légrésekbe töltött gáz és az illesztéseknél használt ragasztó anyagok is javítják. Az üvegrétegek közötti térben párásodás alakulhat ki, amelyet a távtartókba épített páraelszívó anyag semlegesít.
 
A hőszigetelt üveglapok közötti teret Argon gázzal töltik fel, ami szintén növeli a nyílászárók hőszigetelő képességét. Nyílászáróink hő- és hangszigetelő képessége függ még az üvegvastagságtól és a légrések nagyságától. Vásárláskor minden esetben kérdezzünk rá az ablak üvegezésének hőátbocsátási tényezőjére. Ne válasszunk esetlegesen olcsóbb, de rosszabb hőszigeteléssel rendelkező műanyag vagy alumínium ablakot.
 
Meleg-peremes hőszigetelt üvegek
Az üveg leggyengébb része a hőszigetelés szempontjából a távtartó, amely jó hővezetése miatt hőhídat képez és ezáltal páralecsapódáshoz vezethet. Ezen jelenség minimalizálása érdekében az alumínium anyagú távtartók használata egyre inkább a háttérbe szorul. Az ún. “meleg-peremes” távtartó technológia újabb lehetőséget kínál a hőszigetelő képesség javítására, a páralecsapódás és az Ug-érték csökkentésére. A meleg-peremes távtartó nem fémből, hanem általában műanyagból készül, így a hőt nem viszi át egyik üvegről a másikra, elkerülve ezzel a hőhíd kialakulását, a páralecsapódást és az ebből adódó penészedést. Hőszigetelés szempontjából is kedvezőbb mutatókkal rendelkezik az alumínium távtartókhoz képest. Az alacsonyabb fűtésszámla mellett, hozzájárul az egészséges lakóhigiénia kialakulásához.
 
Alumínium távtartós hőszigetelt üvegek
Alumínium távtartós hőszigetelt üvegekről akkor beszélünk, amikor a két vagy három üveglap között egy alumínium távtartó segítségével alakítják ki a légrést. Maga az alumínium távtartó hőhidat képezne az ablaküvegek között. Ha ezt a hőhidat butil ragasztóanyaggal megszakítjuk, amely egyben a két/három üveglapot a távtartóhoz is rögzíti, akkor az előbb említett negatív hatás nem lép fel az ablaküvegnél. Az üveglapok közötti párásodás ellen pedig egy nedvszívó zeolittartalmú abszorbenst alkalmaznak. A ma már egyre inkább elterjedő jobb mutatókkal rendelkező meleg-peremes technológia miatt egyre kevésbé alkalmazzák.
 

Tesla élményautózás!

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!
1 millió összegű műanyag nyílászáró vásárlás esetén részt vehet egy Tesla Model 3 Performance élményautózáson.

Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!
Tesla élményautózás! Gyere és éld át az egyszerre elszabaduló 550 lóerőt!

Általános tájékoztató Tesla élményautózás.