Ablakcsere Akció!- 7 légkamrás kivitelben

Ablakcsere Akció!

Horizont PS 7 légkamrás profil Akció -50%

 

Profil jellemzők:

Profil gyártás: PVC-t használunk, amely további adalék anyaggal van ötvözve, így fokozza a hajlítószilárdságot, keménységet, színtartóságot és ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. A gyártáshoz mindig primer alapanyagokat használunk. A profi lok az EN 12 608 norma szerint vannak gyártva.

Profil kialakítása: 75 mm-es vázszerkezet-mélységű, és 80 mm-es külsõ kivetítésû ütközésprofil. A hét kamra kiváló hőszigetelést biztosít, amely a megfelelő üvegezéssel együtt megfelel a legigényesebb követelményeknek is.Horizont PS 7 légkamrás műanyag ablakok profil -50% AKCIÓ középen felnyíló bukónyíló műanyag ablak

Hőszigetelés: A tökéletes hőszigetelés a modern ház feltételei közé tartozik. A fő profilok konstrukciós mélysége 75mm, ami a profilt a legjobbak közé sorolja. Az ablak szerkezet hőátáramlás együtthatója 1.08 W.m-2.K-1 . A megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését.

DEEP GLASS üvegezés: csökkenti a műanyag nyílászárók szárnyánál megjelenő páralecsapódás előfordulását. A Horizont műanyag ablakok úgy lettek megtervezve, hogy a maximális 40mm-es üvegezés esetén is az üveg a belső oldal ideálisan helyezkedjen el az ablak síkjában.

Kivitelezés: A HORIZONT PS penta plus a modern ablak szinonimája. Jellegzetes az elegáns formája. Az ablaktok és a szárny elölnézeti szélessége 119mm. Az ablakszárny jellemzője a feltűnő kétszer tört vízelvezető léc, amely optikailag kisebbíti az elölnézeti felületet. Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a szél és az eső ellen.

Bemutató videó megtekintése!

Hőszigetelő tulajdonságok

Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:műanyag ablakok Hőszigetelő tulajdonságok középen felnyíló bukónyíló műanyag ablak
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket:
Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke szigetelő üveggel és rozsdamentes
keret alkalmazásával az egész ablakon, Ug = 1,1 W.m-2.K-1:
Uw = 1,2 W.m-2.K-1
Az ablak hőátáramlás együtthatójának értéke a szigetelő üveggel és
SWISSPACER keret alkalmazásával, Ug = 1,0 W.m-2.K-1:
Uw = 1,1 W.m-2.K-1

hőszigetelt üveg hőszigetelését, a hőátadási tényezővel jellemezzük: Ug (W/m2K). 
Minnél kisebb a szám, annál jobban szigetel az adott üveg.

Uf = a kereten keresztüli hőátadási tényező értéke
Ug = üvegátmeneti koefficiens értéke
Uw = a hőátadási tényező értéke az egész ablakon

 
Tags: