Ajtócsere | Ablakcsere 50% Kedvezmény

Ablakcsere, Ajtócsere

Műanyag nyílászárók

Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel

Cégünk vállalja műanyag nyílászárók gyártását és beépítését! A műanyag nyílászárók standard és egyedi méretűek lehetnek.
A megfelelő méret kiválasztásával sokat spórolhatunk az nyílászárócsere beépítés alkalmával.

Kivitelezés
Szerkezeti felépítése, szakszerű kialakítása miatt tökéletes védelmet garantál szél, eső és hideg ellen.

Sokrétűen felhasználható
Választéka egyedülálló: 20 féle szín és sokféle kiegészítő profil áll rendelkezésre, így kétségtelenül minden igényt kielégítő termékről beszélünk.

Hőszigetelés
A nyílászárók cseréjének egyik legfontosabb oka a fűtésszámla csökkentése. A Horizont PS termékekkel garantálható a megtakarítás, hiszen tökéletes hőszigetelést biztosít.

Zajvédelem
A nyílászárók feladata egyrészt a külső természeti elemektől való védelem, másrészt a zajok távoltartása. Mindkettőre jó megoldást kínál a Horizont PS, így Ön nyugodt éjszakákra számíthat.

Szerkezet
Míg a szakszerű kialakítású profilok a megfelelő hőszigetelést biztosítják, a dupla szigetelő üveg a nem kívánatos kondenzációról gondoskodik.

Minőségi alapanyagok
Nincs minőségi termék jó minőségi alapanyagok nélkül. A Horizont PS rendszerek kizárólag magas színvonalon gyártott alkatrészek egyesítésével jött létre.

A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelelő merevítők használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyű használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. A HORIZONT PS® penta plusprofilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalakényag hozzáadása nélkül.

A rendszer magasan variabilis és lehetővé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm – töl 40 mm-ig. Ez a lehetőség kihasználható a magas hőszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedő igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a színes és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külső részére. A belső oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része.

Műanyag nyílászárók Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel

Ablakcsere, Ajtócsere 50%-os kedvezménnyel

 

No tags for this post.