5 ok, Miért cseréljük le a régi nyílászáróinkat

 5 ok, Miért cseréljük le a régi nyílászáróinkat

tavh

 

Szeretnél spórolni a fűtésen?

1.Takarékosság –Energia hatékonyság

Kezdjük a legnyilvánvalóbb és legfontosabb dologgal, a pénzzel. Régi ablak tulajdonosoknak számolniuk kell azzal, hogy a technológia akár 1-2 év alatt is sokat változik, nemhogy 20-30 év alatt, ami jellemzően a régi magyar nyílászárok életkora.  Az új kidolgozási eljárásoknak köszönhetően az illesztések jóval pontosabbak elődeikénél, az anyaguk és a formatervezésük is az energia hatékony háztartások kellékeivé teszik a modern nyilaszárókat. Ezek a tulajdonságok teszik kifizetődővé hosszú távú befektetésként az új nyílászárókat, megvágva a fűtésszámláinkat.

  1. Egészség

Sokan nem is gondolnánk, hogy milyen következményekkel járhat, ha régi, rosszul szigetelő ajtóink / ablakaink vannak. A nagy fűtésszámla és a nyári hőségen kívül akár az egészségünk rovására is mehet, ha nem ismerjük fel idejében a problémát. A rossz szigetelés miatt bejut a csapadék a lakásba, párás környezet alakulhat ki. Ezek a lakásunk állagromlásához és az egészségünk romlásához vezethet. Az így kialakuló párás, nedves és nyirkos levegő a fallal megfelelő környezetet biztosít a penész és gombák számára. A penész nem csak esztétikailag és a szaga miatt zavaró, hanem komoly megbetegedés kiváltó oka is lehet. Különböző típusú allergiák és légúti megbetegedések a legjellemzőbbek, főleg gyerekek számára. A megelőzés érdekében a legjobb és legmodernebb út a nyílászáró csere.

a 1262960197sza

  1. Hangszigetelés

Kutyaugatás? Az utcáról felszűrődő autók zaja? A rossz szigetelés miatt, nem csak a hideget vagy meleget engedi be a nyílászáró, hanem a környezetünkből származó zavaró zajokat. Kimutatások szerint az alvás és pihenés közel se olyan kielégítő, ha tudatalattink folyamatosan ilyen hanghatásoknak van kitéve. A legtöbb tulajdonosnak, aki lecseréltette régi nyílászáróit a legnagyobb meglepetés az új szerkezetek hangszigetelése volt.

  1. Esztétika

Az ablakaid az otthonod szemei, amik hosszú évek után már elavultnak és stílustalannak tűnhetnek. Sok régi nyílászáró anyaga nem festhető és nehezen retusálható. Semmi sem fogható ahhoz látványhoz, amikor új ablakok vagy ajtók kerülnek a régiek helyére. Több évvel fiatalabbnak látszik az „arcunk”.

  1. Biztonság – Funkcionalitás

Nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a biztonságról és a háztartás támogatásáról egy ilyen beruházásnál. A profilok kiképzésének és a beépítési mélységnek köszönhetően sokkal nehezebben feltörhetővé teszi a modern nyílászárókat a régiekhez képest. A másik mindenki rémálma a takarítás. A formatervezésnek köszönhetően az új profilokat könnyebb takarítani a régiekhez képest.

Euroker Kft

http://ablak-redony.com/