Műanyag ablak – IGLO fény – minőségi műanyag nyílászáró!

Műanyag ablak – IGLO fény

Az új Műanyag ablak – IGLO fény – minőségi műanyag nyílászáró!

Műanyag ablak ötkamrás keret és szárnyprofil kizárólag A-osztályú elsődleges anyagból készült.

Műanyag ablak - IGLO fény - minőségi műanyag nyílászáró!

Modern design, sok napfény és nagyszerű paraméterek!

Előnyök

• A vékony, keskeny és lekerekített vonalakban kifejezett, elegáns kialakítás az eredeti Drutex profilt középső alumínium fogantyújával a mozgatható oszlopra helyezi a legszűkebb profilt a hagyományosakból.

• Sok napfény, a legszűkebb profilok és a nagyobb üvegfelületek következtében, összehasonlítva a standard rendszerekkel.

Műanyag ablak - IGLO fény - minőségi műanyag nyílászáró!

• A 43 fólia szín széles választéka lehetővé teszi bármilyen belső kialakítást.

• Magas biztonsági szint, amelyet az A osztályú, kiváló minőségű, ötkamrás profilok biztosítanak.

Műanyag ablak - IGLO fény - minőségi műanyag nyílászáró!

• Ablakállóság és stabilitás a nagy eredeti acél megerősítő kamrának és a modern szerelvényeknek köszönhetően, amelyek két betörésgátló csavarral rendelkeznek.

Műanyag ablak - IGLO fény - minőségi műanyag nyílászáró!

• Magas funkcionalitás a modern szerelvényeknek és az úgynevezett fogantyú hajtóműnek köszönhetően, amely lehetővé teszi annak központi helyzetét a szárnyszerelvényen – a mozgatható oszlop.

• Nagy energiahatékonyság az optimális profilszerkezetnek, az EPDM tömítésnek és a horganyzott acél hőkereteknek, illetve az innovatív Swisspacer Ultimate-nek köszönhetően, amely akár 12% -os * és alacsony kibocsátású üvegcsomagokat is takarít meg.

Vasalat: Legelismertebb márkájú MACO Multimatic vasalat, résszellőző funkció, hibás működtetés gátló funkció kiemelés gátló funkció.

Az energiahatékonyság, a vízálló képesség, a szél- és a légáteresztő képesség ellen!Az energiahatékonyság, a vízálló képesség, a szél- és a légáteresztő képesség ellen!

 

No tags for this post.
Tags: